Pemuzik indie, Isaac Gracie terbang ke Kuala Lumpur bulan ini untuk jelajah Asia 2023

Peminat muzik di Malaysia boleh bersiap sedia untuk menyaksikan persembahan hebat penyanyi dan penulis lagu terkenal dari UK, Isaac Gracie, dalam konsert yang bakal diadakan di Kuala Lumpur. Beliau akan bertemu peminat di seluruh Asia dengan konsert jelajah yang sangat dinantikan pada November dan Disember 2023. Dengan
rangkaian persembahan yang memukau di beberapa bandar terbesar di benua ini, Isaac Gracie Asia Tour 2023 dijanjikan akan menjadi pengalaman muzik indah yang akan dikenang peminat.

Isaac Gracie Asia Tour 2023 akan bermula pada 24 November 2023 di Jakarta, Indonesia. Beliau akan terus menawan peminatnya pada 25 November 2023 di Kuala Lumpur, Malaysia di The Bee @ Publika.

Selepas itu beliau akan memulakan perjalanannya ke China, di mana beliau akan beraksi di beberapa kota dari 27 November hingga 3 Disember 2023.

Mengenali daya tarikan Isaac Gracie bukan lagi satu rahsia, dengan gaya muziknya yang mengasyikkan dan penceritaan emosional yang mendalam. Konsert ini dijangka akan menyajikan pengalaman luar biasa buat peminat-peminat muzik di seluruh Malaysia dan benua Asia.

2023 menyaksikan kembalinya Isaac Gracie dengan single terbaharunya, Something Inside Me selepas The Man Who Flew Into Space. Sejak EP close up – looking down yang mendapat pujian kritis pada 2018, single baru ini mempamerkan gabungan istimewa di antara lirik mendalam dengan melodi penuh perasaan yang membawa pendengar ke dalam alam muziknya yang introspektif dan evokatif.

Gabungan uniknya antara unsur folk, rock, dan indie terus memukau pendengar, menjadikan Isaac Gracie Asia Tour 2023 sebagai peluang istimewa bagi peminat untuk terbenam dalam pengalaman muzik live yang tak terlupakan.

Tiket untuk Isaac Gracie Asia Tour 2023Kuala Lumpur boleh didapati di www.myticket.asia bermula 25 Oktober 2023. Konsert ini dianjurkan oleh Primuse dengan kerjasama dari Shiraz Projects.

Baca kisah-kisah lain seperti ini di BASKL melalui pautan di bawah:

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites